Så skapar du effektivare flöden

Behöver du skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods? Få rätt hjälp med att bygga effektivare arbetsstationer med helt kundanpassade lösningar för ett optimalt flöde i ert arbete. Oavsett om du behöver komplettera med en ny verktygstavla eller om du ska bygga upp en hel verksamhetslokal så har vi det du behöver.

The Yelper - Skräddarsy din egen lösning

Med WFI:s nya konfigurator kan din optimala arbetsplatslösning ta form direkt via nätet. Du kan enkelt välja modell, storlek och funktioner för att sedan addera de tillbehör som önskas. Så som hyllor, hurtsar, perforerade paneler, ledbara armar etc.
Konfiguratorn är utformad så att du enkelt kan dra och släppa för att flytta runt och ändra dina val i konfigurationen. Allt presenteras i en överskådlig 3D-vy som uppdateras löpande. Det går att spara och dela din konfiguration till andra. Om du önskar en offert så går det enkelt att skicka in en förfrågan direkt via konfiguratorn.

Testa konfiguratorn

Lyftpelare - Mer flexibla arbetsstationer

Nu är det möjligt att skapa anpassade arbetsstationer som ger bättre ergonomi för operatören. När flera personer delar på samma arbetsstation är det viktigt att snabbt kunna höjdjustera arbetsobjektet för att undvika arbetsrelaterade skador. Lyftpelarna är stabila, tystgående och underhållsfria och finns i ett brett utbud av manuella, elektriska, hydrauliska och pneumatiska. Det finns en lösning för alla, oavsett dina behov!
Lyftpelarna går att integrera i många olika former av lösningar, så som kontrollbord på övervakning- och larmcentraler där krav ställs på både hög lastkapacitet, ergonomi och möjlighet att enkelt kunna höjdjusteras. Lyftpelare är också vanligt inom tillverkningsindustrin och medicinsk utrustning som t.ex. behandlingsstolar. Kontakta oss så hjälper vi dig!


5 snabba med Per-Johan Nilsson, säljare WFI

Vilka är WFI? 
WFI utvecklar och säljer arbetsplatsinredning med fokus på arbetsstationer för industri och lager. Vi hjälper företag att skapa effektivare arbetsmiljöer, där varje medarbetare kan arbeta mer ergonomiskt och skapa bättre flöden. Oavsett om det handlar om att packa paket, montera elkomponenter, svetsa rörledningar eller granska röntgenplåtar. Vi vill att andra ska kunna jobba smartare.

Vad är det bästa i samarbetet med Maskin & Verktyg? 
Att vi genom vårt samarbete når ut till en bredare marknad och kan hjälpa slutkunden med de behov och de lösningar som de söker. Tillsammans kan vi erbjuda kunden ett djupt och brett sortiment för arbetsplatsen.

Om du bara får välja en, vad skulle du säga är er mest spännande nyhet för tillfället? 
The Yelper, vår nya konfigurator där kunden kan bygga sin egen arbetsplats direkt online.  Allt uppdateras i realtid och 3D-modellen anpassas utifrån de val som kunden gör. Smidigare kan det inte bli. Testa!
Finns det något som ni tror att inte så många av våra kunder känner till om WFI? 
WFI kan ta hand om helheten från idé till färdig arbetsplatslösning. Vi gör kundanpassningar och kan hjälpa till med allt från operatörsbord till svetsbord.
Varför ska våra kunder välja WFI? 
Vi har en gedigen kunskap kring rätt produkter och lösningar för varje arbetsplats. Oavsett om det gäller ett packbord med bra logistikflöde eller ett ESD-anpassat montörsbord.


Upptäck WFI i vår webshop

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng