Välkommen till Byggdagarna hos Maskin & Verktyg!

Vi samlat över 20 engagerade leverantörer för att ge dig som kund en grym upplevelse och massor av kunskap!

Din utrustning och hur den används är en avgörande del i arbetet och det är viktigt att välja rätt produkter för att säkerställa kvaliteten och effektiviteten på era projekt. På Byggdagarna får du möjligheten att upptäcka det senaste kring elmaskiner och övrigt byggsortiment samt få en förstahandsupplevelse av det bästa som finns på marknaden idag. 

Leverantörerna - Ett grymt startfält

Vi har samlat över 20 engagerade leverantörer som är på plats för att hjälpa dig göra din arbetsdag enklare. Var med på demonstrationer tillsammans med leverantörerna för att få tips och råd som ni sen kan ta med er till era kommande projekt. Det kommer dessutom finnas unika kampanjer och erbjudanden som endast gäller under Byggdagarna!


 
Är du en vinnare? 😎

Vad vore Byggdagarna utan en rolig tävling med schyssta priser?! Nytt för i år är nämligen vår 6 meter långa bilbana som det gäller att ta sig igenom på så kort tid som möjligt! Personen med Byggdagarnas snabbaste tid vinner några riktigt fina priser från oss! Alla som är med och tävlar får dessutom ett par snygga solglasögon lagom till sommaren.


Vi bjuder på lunch

Du behöver inte gå hungrig! Självklart bjuder vi alla våra kunder på lunch och lite andra godsaker. Lunch kommer serveras från kl. 10.00 fram till ca. 13.00. 

Byggdagarna - När och var?

Uppsala - Tisdag 23 maj kl. 09.00 - 14.00 på Bolandsgatan 12A
Västerås - Onsdag 24 maj kl. 09.00 - 14.00 på Fältmätargatan 2
Gävle - Torsdag 25 maj kl. 09.00 - 14.00 på Utmarksvägen 1C

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng