Bäst på elmaskiner!


Varför Maskin & Verktyg är bäst på elmaskiner

Rätt maskin för jobbet
Vi försöker alltid se till att du får rätt maskin till rätt jobb. Alla skruvdragare är inte likadana och detsamma gäller våra kunder. Med ett av marknadens bredaste sortiment kan vi alltid se till att du får den maskin som bäst uppfyller dina behov. Visste du att vi lagerhåller maskiner från Bosch, DeWalt, Fein, Festool, Hikoki, Makita, Milwaukee och Panasonic m.fl? På så sätt kan vi rekommendera unika maskiner från olika fabrikat kombinerat med det kostnadseffektiva att välja ett batterisystem.

Få din maskin idag, inte imorgon
När du köper en ny maskin, vill du vänta på en beställning som skickas från ett centrallager eller få med dig din maskin direkt? Vårt mål är leverera idag, inte imorgon och just därför satsar vi hårt på vår lagerhållning. Vi anpassar våra lager efter den lokala marknaden för varje ort. Med målsättningen att det du letar efter ska finnas redo på hyllan i din närmaste butik.

Problem med din maskin?
Vad gör du om din maskin går sönder och hur fungerar det med garanti, service och reparationer? Inga problem, vi har nära samarbete med alla certifierade serviceverkstäder. Kom in till/ kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och kontakt med rätt serviceverkstad så att du kan få ett kostnadsförslag och hjälp med din maskin.

Delägare i BIG-gruppen
Maskin & Verktyg är delägare i BIG-gruppen, vilket är Nordens ledande fristående bygg- och industrikedja. BIG-gruppen ger oss alla de stordriftsfördelar som bara en större kedja kan erbjuda med bland annat import och volyminköp utan fördyrande mellanhänder. Detta gör våra priser konkurrenskraftiga i kombination med en service i världsklass!

 


Världsnyheten MX FUEL!

Världens starkaste batteridrivna elmaskiner?

Milwaukee har släppt serien MX FUEL som ger dig batteridrivna elmaskiner i samma klass som bensin och nätdrivna, konstruerade för de mest krävande branscherna i världen! Nu kan du slippa släpa på brandfarliga bensindunkar och långa förlängningskablar och ändå få samma kraft i dina maskiner. Det här är inte första gången Milwaukee ligger i framkant med nya innovativa produkter, de var nämligen först med Lithium batterier till sina elmaskiner redan år 2005, vilket så småningom blev branschens nya standard.

 

MX FUEL - Fördelar & Användningsområden

Förutom att MX FUEL-serien har en otrolig prestanda så genererar det dessutom NOLL utsläpp och avgaser tack vare deras nya plattform. Detta gör även att produktiviteten ökar eftersom maskinerna kan användas inomhus, i schakt, tunnlar och till och med gruvor utan att man behöver andas in avgaser.

När man använder en bensindriven kapmaskin är det troligt att en användare lägger ner verktyget mellan kapningarna snarare än att stänga av det. MX FUEL-maskinerna behöver aldrig gå på tomgång, de startar enkelt med ett knapptryck vilket resulterar i enorma tidsbesparingar för användaren.

MX FUEL - Underhåll & Kostnadsbesparingar

Det handlar inte bara om kostnadsbesparingen för bränsle, det finns också underhållskostnader som kan sparas. Med bensinutrustning finns det många delar som kan gå sönder, till exempel tändstift, bränslefilter, förgasare, luftfilter, drivrem och startkablar.

MX FUEL drivs av en elektrisk kolborstfri POWERSTATE-motor. Elmotorerna behöver inte mycket underhåll, eftersom de har mycket få slitdelar och jämfört med en bensinmotor finns det mindre risk för felaktig användning eller underhåll.

 

ONE KEY - Den första digitala plattformen för verktyg och utrustning

ONE-KEY är ett webb- och mobilbaserat program som ger dig optimal kontroll av arbetsplatsens samtliga verktyg samtidigt som varje individuellt verktyg kan programmeras och styras efter just ert behov.

Genom appen kan du till exempel styra kraften och hastigheten i ett ONE-KEY kompatibelt verktyg efter dina individuella önskemål och sedan spara i verktygets profilminne. På så sätt blir inställningarna lättåtkomliga direkt på verktyget och du kan skifta mellan olika profiler utan att behöva använda appen.

Förutom kontrollen finns även avancerad teknik i verktyget som övervakar och ger en bättre kontroll för att säkerställa prestanda och hastighet vid upprepad användning.

ONE KEY – Spåra eller spärra dina verktyg

Produktöversikten skapar en central plats för samtliga registrerade verktyg och eventuell utrustning. Se detaljerad information, tillverkare eller varumärke för att få en överblick av er verktygssamling. Genom att spåra verktygen får du möjligheten till en full insyn över vilka verktyg som finns på de olika arbetsplatserna samtidigt som du får en översikt på vilka verktyg som används mest frekvent. ONE-KEY möjliggör omedelbart informationsutbyte mellan personal ute på arbetsplaterna och kontoret genom att lokalisera verktyg och se ägande person till verktygen. Du kan låsa ditt verktyg i appen så endast du själv eller av dig utvalda användare kan använda maskinen, för övriga är strömbrytaren låst.

 

5 Snabba med Tobias Jönsson, Field Sales Manager MILWAUKEE

Vilka är Milwaukee? 
Milwaukee är marknadens snabbast växande elverktygsföretag med rötter till tidigt 1920-tal. Vi arbetar konstant med att skapa ny innovation inom en stor bredd av produktgrupper och tjänster där vi alltid utgår ifrån proffsens vardag.

Vad är det bästa i samarbetet med Maskin & Verktyg? 
Vi delar samma målsättning och professionalism i att skapa nära samarbete med våra kunder genom hela kedjan. Som samarbetspartners kan vi tillsammans anpassa oss och vara flexibla för att hitta kundspecifika lösningar och effektivitetsförbättringar.

Om du bara får välja en, vad skulle du säga är er mest spännande nyhet för tillfället? 
Då vill vi lyfta vår nya batteridrivna spikpistol upp till 90mm spik. Slipp gas, tryckluft och massa serviceintervaller med marknadens bästa prestanda.

Finns det något som ni tror att inte så många av våra kunder känner till om Milwaukee?
Milwaukee var först med Lithium-batterier 2005 vilket blev ett första frö i en lång utveckling för att erbjuda marknadens bästa batterier.

Varför ska våra kunder välja Milwaukee? 
Vi är strävar för att skapa ett långsiktigt samarbete och lojalitet gentemot alla vara användare genom att erbjuda marknadens mest innovativa produkter samt genom att hålla en hög närvaro ute på arbetsplatserna. Detta möjliggör en bättre förståelse för våra kunders behov och gör oss till den mest flexibla partnern på marknaden.


Missa inte vår kampanj på Milwaukee!

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng