Vi söker butikssäljare i Västerås

OBS! Tjänsten är tillsatt.

Om oss
Vår affärsidé är att med stor produktkunskap förse våra kunder med maskiner, verktyg, yrkeskläder, skyddsutrustning och övriga förnödenheter. Vårt verksamhetsområde är Uppland, Gästrikland och Västmanland. Våra kunder utgörs av både stora och små industriföretag, byggföretag, serviceföretag och offentlig förvaltning. Vi är 42 medarbetare och omsätter ca 130 miljoner.

Butikssäljare i Västerås
Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver förstärka med ytterligare en butikssäljare i vår bearbetning av proffskunder i Västerås. Som butikssäljare är du en viktig representant för Maskin & Verktyg som varumärke. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av rådgivning, offertförfrågningar, orderhantering och andra uppgifter som rör butiksarbete. Du gör alltid ditt yttersta för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder byggt på professionalism och hög servicenivå.

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och omväxlande arbete i ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och positiv utveckling. Du brinner för försäljning och att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har en professionell inställning och stort engagemang. Med tydligt kundfokus, hög servicegrad och god samarbetsförmåga blir du en uppskattad säljare och kollega. Du är självgående och trivs att arbeta i högt tempo på ett strukturerat och målinriktat sätt. Vi ser gärna att du har, branschvana, erfarenhet av försäljning och/eller är allmänt tekniskt kunnig.

OBS! Tjänsten är tillsatt.

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng