Egna varumärken med proffskvalité

Samtidigt som vi erbjuder de starkaste varumärkena inom respektive produktgrupp har vi även egna varumärken...

och vi har skapat dem från grunden. Produkternas kvalité, funktion och design utvecklas i nära samarbete med våra kunder och ledande tillverkare i världen. Vi ser detta som ett viktigt komplement för att kunna erbjuda våra kunder ännu fler alternativ av proffsprodukter till konkurrenskraftiga priser.
BondTools
Handverktyg av högsta proffskvalité och har varit etablerat på marknaden i över 15 år. Fokus ligger på funktion och genom vår erfarenhet tillsammans med våra kunders önskemål har vi lyckats producera problemlösande verktyg med många toppbetyg i oberoende tester.

 


Benox 
Verktygsväskor med fokus på hållbarhet och funktion. Oavsett om du arbetar som snickare, elektriker, plåtslagare, tandläkare eller inom något annat yrke blir vi förvånade om du inte hittar den rätta väskan för just dina behov.

 


Presact
Verktyg inom skärande bearbetning såsom borr, borrsatser, försänkare, hålsågar och multisågblad. I denna varugrupp har vi fokuserat på produkter som har kombinationen att klara en lång livslängd till en attraktiv prisbild.

 


Metreo
Mät- och märkverktyg som skjutmått, måttband och märkpennor till mycket konkurrenskraftiga priser. Utan att kompromissa med kvalitén. I framtagningen av detta sortiment fokuserar vi på anpassad användning, d.v.s. att du som kund ska mäta och märka rätt, med god ekonomi.

 


Exelar
Vårt viktigaste sortiment, som värnar om din säkerhet. Här tillverkar vi personlig skyddsutrustning som arbetshandskar, knäskydd, skyddsglasögon, hjälmar m.m. Fråga oss om hjälp så säkerställer vi att du får rätt produkt till rätt användningsområde.

 

Välkommen in i någon av våra butiker i Gävle, Uppsala eller Västerås!

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng