Vårt sätt

För att beskriva hur vi jobbar måste vi börja med en något sliten klyscha. Vi gör nämligen allt vi kan för våra kunder.

Vårt sätt är att ställa upp i alla väder, att finnas till hands och att bistå med all vår samlade erfarenhet och kunskap. Som det entreprenörsdrivna familjeföretag vi är sitter det i generna. Vi är flexibla, anpassar oss och hittar alltid en lösning för varje enskilt behov.

Specialisten på anskaffning

Med 2500 leverantörer och tillgång till över två miljoner artiklar har vi kapacitet att vara din totalleverantör. Därför ställer vi höga krav på vår egen kompetens. Vi är stolta över att ha både erfarenhet, bredd och spets och vet vikten av kunskap om regelverk och annat som rör det vi säljer. Hos oss kan du vara säker på att bli uppdaterad, att det du köper är rätt för dig och att det håller hög kvalitet.

Det bästa av två affärsmodeller

Samtidigt som vi är ett fristående bolag som kan vara snabbfotade och flexibla är vi delägare i BIG-gruppen. En kombination som gör oss starka med muskler i ryggen. Våra tre butiker har alla ett stort, lokalt kundanpassat, sortiment.
Istället för ett standardiserat centrallager är vår målsättning att ha kundanpassade lager och butiker för den lokala marknaden. Detta hjälper dig att minimera dina lager- och distributionskostnader utan att riskera tillgängligheten till viktiga produkter.

Samarbetspartner istället för leverantör

I vår mening är det en markant skillnad i begreppen leverantör och samarbetspartner. Vi vill, genom ett nära samarbete med våra kunder, vara en samarbetspartner som inte bara levererar utan även bidrar med kostnadseffektiva lösningar och effektivitetsförbättringar.

Det gör vi bland annat genom:

  • Ett brett sortiment med produkter av hög kvalitet. Vi ser oss som problemlösare genom att lagerhålla och anskaffa unika produkter för våra kunder. På så sätt kan du reducera antalet leverantörer.
  • Hög precision och snabbhet i vår logistik. Vi vill leverera idag. Inte imorgon.
  • Hög kompetens och serviceinriktade medarbetare genom kontinuerlig kompetensutveckling.
  • Affärssystem med effektiva IT-lösningar internt och externt samt möjlighet till kundanpassade integrationer.


Sammanfattningsvis kan man säga att vi vill ge dig förstklassig service och att du får en partner med tillgång till hela världens spetskunskap. Som kund hos oss ska du sällan behöva vända dig någon annanstans.

 

Stäng