Över 200 företag väljer att trycka och brodera sina kläder hos oss

Vi gör det enkelt att profilera dina kläder

Slipp allt krångel och låt oss göra det enklare för dig med tryck och brodyr. Profilerade arbetskläder är viktigt för att synas och för att stärka ditt varumärke. Med snyggt profilerade kvalitetskläder får du både bra marknadsföring och en bekvämare arbetsdag. Vi trycker och broderar plagg direkt i huset vilket gör att du dessutom kan få dina plagg färdigtryckta direkt vid köptillfället.

 

trycka kläder till företag

Tryck - Snabbt och flexibelt

Det absolut vanligaste är tryck av företagets logotyp, men vi trycker också många budskap, värdeord och allt där emellan. Vi trycker på de flesta textilier och våra medarbetare är gärna med och rådgör kring valet av placering och storlek för ditt tryck. Vi har högkvalitativa tryckmaskiner och utbildade medarbetare på samtliga av våra tre orter i Gävle, Uppsala och Västerås.


brodera kläder till företag

Brodyr - Slitstarkt och lång hållbarhet

Brodyr lämpar sig ofta bra för tjockare tyger som till exempel pikéer, stickade material och kepsar, där det ibland kan vara svårt att få tryck att fästa bra. Precis som med tryck går även brodyr att få som flerfärgad. Hos oss kan du även fästa dina egna tygmärken, vilket kan vara väldigt praktiskt vid mer detaljerade motiv. All brodyr utförs i Uppsalabutiken men erbjuds givetvis även för dig som har närmare till någon av våra butiker i Gävle och Västerås. 

 

Så här kommer ni igång med profilering hos oss

1. Skicka ett mail till tryck@maskinochverktyg.se eller prata med någon av våra säljare, antingen i butik eller via mail/telefon
2. Vi hör av oss och kommer efterfråga vektoriserad logga (t.ex. EPS-fil) eller annat önskat budskap
3. Vi återkommer sedan med ett korrektur som ni får godkänna
4. Mallar tas fram och vi är redo att profilera era kläder inom 4-5 arbetsdagar

När dessa steg är färdiga kommer ni framöver kunna få era kläder tryckta direkt vid köptillfället i någon av våra butiker eller efter beställning via webshopen, mail eller telefon.

Är du håltagare, rivare eller sanerare?

Förutom ett brett sortiment vill vi även kunna ge dig bästa möjliga service. För att kunna svara på dina allra svåraste frågor finns vår håltagningsspecialist Adrian Lundberg till ditt förfogande.

Låt oss göra det enklare för dig

Specialister på svetsteknik

Hos oss hittar du specialistkompetens, serviceverkstad, gasdepå och uthyrning av svetsutrustning. Med andra ord, vi har allt du behöver!

Läs mer om våra svetsspecialister

Stäng