Vill du få det lika rent som proffsen?

Kärcher och Maskin & Verktyg

Kärchers produkter har de flesta varit i kontakt med på ett eller annat sätt. Kanske när du tvättat bilen, trallen eller fasaden? Kärcher kan dock erbjuda mycket mer än så! Som nära samarbetspartner och certifierad återförsäljare kan vi på Maskin & Verktyg erbjuda ett brett sortiment av både enklare högtryckstvättar och dammsugare men även mer avancerade rengöringsmaskiner för dig inom industrin med högre eller mer specifika krav. 

 

Vet du skillnaden på en M och H-klassad dammsugare?

Beroende på din arbetsmiljö och vilken slags damm som finns i din omgivning så behöver din dammsugare ha rätt klassning för att du inte ska utsättas för några hälsorisker. På bilden nedan har vi skapat en lathund som beskriver vilken klassning som behövs beroende på dammet i din arbetsmiljö. Utforska vårt sortiment av proffsdammsugare här.

 

Vinn en fönstertvätt från Kärcher!

Under Juni kan du vara med i en tävling där du kan vinna den populära fönstertvätten WV 6 Plus (värde 1199 kr)! För att delta behöver du följa oss på Facebook eller Instagram och i något av tävlings-inläggen motivera varför just du borde vinna en fönstertvätt! 

Facebook: https://www.facebook.com/maskinochverktyg/
Instagram: https://www.instagram.com/maskinochverktyg/

 

Gör dina solceller upp till 20% mer effektiva!

Visste du att partiklar från damm, sot och pollen kan göra att solceller tappar upp till hela 20% effektivitet? Regn och blåst räcker inte för att hålla solcellerna rena. Därför har Kärcher lanserat tillbehöret iSolar som enkelt kan kopplas till din befintliga högtryckstvätt för att få solcellerna som nya igen. iSolar består av en roterande borste som kopplas till ett teleskop-skaft som gör det möjligt att effektivt och ekonomiskt rengöra stora ytor av solpaneler. 

Är du intresserad av att öka effektiviteten på dina solceller? Hör av dig på 018-489 00 00 eller besök din närmaste M&V-butik. Du hittar våra butiker här.

 

5 snabba med Ronny Sundqvist, säljare Kärcher

Vilka är Kärcher?
Vi är en världsledande leverantör av rengöringsteknik till industrin.​

Vad är det bästa i samarbetet med Maskin & Verktyg?
Att Maskin & Verktyg har duktiga och kompetenta medarbetare.

Om du bara får välja en, vad skulle du säga är er mest spännande nyhet för tillfället?
Med tanke på nuläget så är det nog luftrenare. (Vi väntar på certifikat som påvisar att det även tar Corona)

Finns det något du tror att inte så många av våra kunder känner till om Kärcher?
Många känner inte till att vi jobbar med vatten- och luftrenare.

Varför ska våra kunder välja Kärcher?
För att Kärcher tillverkar kvalitetsprodukter som ger kostnadseffektivitet.

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng