Maskin & Verktyg-dagarna närmar sig!

Möt engagerade leverantörer och upplev några fullspäckade dagar med massor av kunskap!

Välkommen till en dag fylld av kunskap, inspiration och erbjudanden! På M&V-dagarna vill vi inspirera dig tillsammans med våra engagerade leverantörer för att du ska få massor av kunskap och upptäcka nya smarta produkter. Dessutom får du tillgång till exklusiva kampanjer och tävlingar som endast är tillgängliga för besökare!

Din utrustning och hur den används är en avgörande del i arbetet för att säkerställa högsta kvalitet och effektivitet. M&V-dagarna är speciellt framtaget för att ge dig möjligheten att upptäcka det senaste inom branschen och hitta nya affärsmöjligheter.

Gävle -  9 april kl. 09.00 - 14.00 på Utmarksvägen 1C

Västerås - 10 april kl. 09.00 - 14.00 på Fältmätargatan 2

Uppsala - 11 april kl. 09.00 - 14.00 på Bolandsgatan 12A
Se hur det brukar se ut på våra M&V-dagar

 

Leverantörerna - Ett grymt startfält

Vi har samlat några av våra mest engagerade leverantörer som är på plats för att hjälpa dig göra din arbetsdag enklare. Var med på demonstrationer tillsammans med leverantörerna för att få tips och råd som ni sen kan ta med er till verksamheten. Det kommer dessutom finnas unika kampanjer och erbjudanden som endast gäller under M&V-dagarna!

Gävle
ESAB, Axson (Fronius), Ejendals, Sundströms, Fristads, Bondtools, Exelar, Fallsafe, Tranemo, 3M, Metabo, Tyrolit, Bedsab

Västerås
ESAB, Axson (Fronius), Ejendals, VSB, Sundströms, Bondtools, Exelar, Fallsafe, Tranemo, 3M, Metabo, Tyrolit, Bedsab

Uppsala
ESAB, Axson (Fronius), Ejendals, VSB, Sundströms, Fristads, Bondtools, Exelar, Fallsafe, Tranemo, 3M, Metabo, Tyrolit, Bedsab, Festool, Hikoki, Bahco, Hultafors, Fein

Tävla och vinn!

Vad vore M&V-dagarna utan roliga tävlingar med fina priser? På plats kommer du kunna delta i vår M&V-tävling med chansen att vinna riktigt fina priser. Många av leverantörerna på plats anordnar dessutom sina egna roliga tävlingar!

Vi bjuder på lunch

Du behöver inte gå hungrig! Självklart bjuder vi alla våra kunder på lunch och fika. Lunch kommer serveras från kl. 10.30 och fram till ca. 13.00 eller så långt maten räcker. 

Gävle -  9 april kl. 09.00 - 14.00 på Utmarksvägen 1C

Västerås - 10 april kl. 09.00 - 14.00 på Fältmätargatan 2

Uppsala - 11 april kl. 09.00 - 14.00 på Bolandsgatan 12A

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng