Det är något speciellt med Maskin & Verktyg

Vi vet hur det är. Att verka i en konkurrensutsatt bransch kräver hårt arbete, långa arbetsdagar och hundraprocentig koll på alla kostnader. Vi vill bidra med det vi är bäst på och se till att era val av verktyg, maskiner och förnödenheter alltid blir kostnadseffektiva.

En riktig proffsbutik

Maskin & Verktyg har sedan starten 1925 levererat mängder av verktyg, maskiner, skyddsutrustning, industriförnödenheter och arbetskläder till proffs. Vi fungerar som en länk mellan tillverkare och slutkunder inom bygg, industri, service och offentlig förvaltning. Vi har proffsbutiker i Gävle, Uppsala och Västerås. Kompetent personal med stor branscherfarenhet hjälper dig att lösa dina unika problem.

Få mer tid att ägna dig åt det du är bäst på!

Din arbetstid är en av dina mest värdefulla tillgångar. Svenska industri-, bygg-, och serviceföretags dagliga inköp av verktyg, maskiner och förnödenheter stjäl ofta onödigt mycket resurser från kärnverksamheten. Genom att samla dina inköp hos Maskin & Verktyg kan du minska antalet leverantörer. Samordnade leveranser och färre fakturor ger bättre totalekonomi och du får mer tid att syssla med det du är bäst på – ditt eget arbete.

Delägare i BIG-gruppen

Uppsala Maskin & Verktyg AB är delägare i BIG-Gruppen. Tillsammans med ca 30 privatägda bolag är vi en frivillig fackkedja som arbetar för att bygga, befästa och utveckla ett framåtsyftande samarbete med våra kunder och leverantörer. Gemensamt för BIG-företagen är att vi är starka lokala företag med hög tillgänglighet och servicegrad till konkurrenskraftiga priser. BIG-gruppen är Sveriges ledande kedja av fristående leverantörer av verktyg, maskiner, skyddsutrustning och industriförnödenheter till proffsmarknaden. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment efter den lokala kundens krav och behov. Vi samarbetar med de tillverkare som står för innovationer och hög kvalitet.

Tillsammans har vi mer än 80 lager- & försäljningsställen och omsätter ca 4700 Mkr. För mer information, se www.big-gruppen.com.

Vår kunskap är din kunskap

Med rätt kunskap om produkter kan en liten skillnad mellan olika produktalternativ i slutändan spela en avgörande roll. Att alltid arbeta med precis rätt produkt för det aktuella ändamålet, varken bättre eller sämre än du behöver, är viktigt för totalekonomin. Vår lokala förankring med unik kompetens, engagemang och flexibilitet, kombinerat med en stark central organisation i ryggen, gör att vi kan hjälpa dig i alla tänkbara situationer.

Välkommen till Maskin & Verktyg!

Fakta om MASKIN & VERKTYG

Antal lagerförda artiklar: 20.000 st
Omsättning: 190  Mkr
Antal anställda: 50 st
VD: Erik Sallén
Organisationsnummer: 556744-2404
Plusgiro: 26064-6
Bankgiro: 802-1750
Certifiering: ISO 9001, ISO 14001

Maskin & Verktyg

Ladda ner och läs mer om oss.

Företagsbroschyr


Stäng