Stegar, ställningar och arbetsplattformar från Zarges

Arbete på höjd, vad gäller?

Tillsammans med Zarges erbjuder dig djupgående rådgivning om alla Zarges produkter och tjänster. I ett personligt möte, på telefon eller online – och även på plats hos dig. Oavsett om du letar efter standardartiklar, speciallösningar eller har helt individuella krav, så hittar vi en passande lösning för dina behov.  Läs mer eller boka här.

Jobba säkrare på höjd!

I flera år har fallolyckor varit en förekommande orsak till dödsfall på svenska byggarbetsplatser. Dels förekommer fallolyckor från stegar, bockar och plattformar på grund av felaktig användning, men även delvis på grund av produktens skick och kvalitet. För att minimera risken för fall måste man se till att arbetet utförs på ett säkert och ergonomiskt sätt när monterings- och arbetsuppgifter utförs på höjd. Säkerhet och hälsa bör vara prioritet nummer ett vid val av arbetsutrustning. För att öka säkerheten på arbeten som utförs på höjd har Bra Arbetsmiljöval -etiketten utarbetats av RS-gruppen.

Läs mer om Bra Arbetsmiljöval

 

Behöver du en skräddarsydd lösning?

Hos Zarges kan du skapa specialbyggda stegar och plattformar för just dina specifika behov, oavsett om det gäller trappor, översteg eller en mobil arbetsplats. Med deras onlinekonfigurator hittar du snabbt, enkelt och utan väntetid en lösning för just dina unika behov.

Testa konfiguratorn

 

 

5 snabba med Toni Issa, säljare Zarges

Vilka är Zarges? 
Zarges är världens ledande tillverkare av stegar, ställningar, arbetsplattformar samt aluminiumboxar till industrin.

Vad är det bästa i samarbetet med Maskin & Verktyg? 
Att vi jobbar som ett team för att säkerställa att Uppsala Maskin & Verktygs kunder får bästa tänkbara service!

Om du bara får välja en, vad skulle du säga är er mest spännande nyhet för tillfället?
Uppgradering av ZAP Safemaster till att motsvara EN131-7 (mobil plattformsstege) genom bl.a. tillbehör i form av stödben.

Finns det något som ni tror att inte så många av våra kunder känner till om Zarges? 
Våra konfiguratorer som möjliggör att kunden själv kan designa sin egen arbetsplattform / fasadstege helt efter egen specifikation och önskemål.

Varför ska våra kunder välja Zarges? 
Zarges lyssnar på marknaden och utvecklar säkrare produkter för dig när du ska jobba på höjd!


 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng