Världsnyhet!

DeWalt presenterar sin världsnyhet DeWalt XR FLEXVOLT. Ett revolutionerande batterisystem som hanterar och slutför arbetsuppgifter som tidigare bara har varit möjliga med nätdrivna maskiner.

DeWalt XR FLEXVOLT är världens första kompatibla 18/54 V batteri. Det betyder att det är det starkaste verktygsbatteriet på marknaden med den unika förmågan att även kunna driva riktigt tunga applikationer som tidigare krävt nätanslutning.


Detta innebär äntligen en lösning på problemet med att dra fram el och släpa på otympliga maskiner med sladd. Det innebär också ett slut på all frustration över sladdlösa verktyg, som visserligen är smidiga, men ofta för svaga.

DeWalt XR FLEXVOLT kommer till att börja med att finnas på 14 nya kraftfulla maskiner. Det nya batterisystemet gör dem inte bara lika starka som om de vore nätanslutna utan genererar också en hel dags körning på en enda laddning för de flesta applikationerna.


Det som också är unikt med det nya 18/54 V batteriet är att det är kompatibelt med alla existerande DeWalt18 V XR batteridrivna verktyg. Du kan alltså använda det nya FLEXVOLT batteriet även till de maskiner som du redan har. 

Se sortimentet! 

 

 

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng