Industridagarna hos Maskin & Verktyg!

Möt engagerade leverantörer och upplev några fullspäckade dagar med massor av kunskap!

Välkommen till en dag fylld av möjligheter, kunskap och inspiration! På Industridagen vill vi inspirera dig tillsammans med våra vassaste leverantörer inom industri för att ge dig massor av kunskap och smarta produkter. Din utrustning och hur den används är en avgörande del i arbetet för att säkerställa högsta kvalitet och effektivitet. Industridagen är speciellt framtagen för att ge er möjligheten att upptäcka det senaste inom branschen och hitta nya affärsmöjligheter.

Upplev förra årets Industridagar

 

Leverantörerna - Ett grymt startfält

Vi har samlat ca 15 engagerade leverantörer som är på plats för att hjälpa dig göra din arbetsdag enklare. Var med på demonstrationer tillsammans med leverantörerna för att få tips och råd som ni sen kan ta med er till verksamheten. Det kommer dessutom finnas unika kampanjer och erbjudanden som endast gäller under Industridagarna!


Kostnadsfri Utbildning och föreläsning

Systemtext - Så skyltar du på ett smart och lagligt sätt 
Systemtext håller en utbildning kring det viktigaste att känna till om skyltning.
Lär dig gunderna i lagstiftningen och ta del av exempel på hur det ska se ut och hur det inte ska se ut på en arbetsplats.
Utbildningen pågår kl. 11.00 - 11.30

Sandvik Coromant - Världsledande inom skärande bearbetning
Under dagen kommer en av våra största och viktigaste partnerleverantörer hålla en föreläsning. Krister Hellman och Mats Gustavsson från Sandvik Coromant berättar om senaste nytt inom skärande bearbetning, nya produkter/lösningar/metoder samt berättar om ett aktuellt case kring effektivisering hos en av Maskin & Verktygs kunder.
Utbildningen pågår kl. 12.00 - 12.30 (endast i Uppsala)

Tävla och vinn!

Vad vore Industridagarna utan roliga tävlingar med fina priser? På plats kommer du kunna delta i vår M&V-tävling med chansen att vinna riktigt fina priser. Vad tävlingen går ut på får du se på plats under Industridagarna! Dessutom kommer du kunna delta i leverantörernas egna tävlingar.

Vi bjuder på lunch

Du behöver inte gå hungrig! Självklart bjuder vi alla våra kunder på lunch och fika. Lunch kommer serveras från kl. 10.30 och fram till ca. 13.00 eller så långt maten räcker. 

Industridagarna - När och var?

Gävle - Tisdag 10 oktober kl. 09.00 - 14.00 på Utmarksvägen 1C
Västerås - Onsdag 11 oktober kl. 09.00 - 14.00 på Fältmätargatan 2
Uppsala
- Torsdag 12 oktober kl. 09.00 - 14.00 på Bolandsgatan 12A

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng