Brodyr & tryck av arbetskläder och kampanj från Helly Hansen

Köp dina arbetskläder hos oss!

Visste du att arbetskläder och personlig skyddsutrustning är vår överlägset största produktgrupp? Vi hjälper våra kunder att samordna sina inköp och därigenom förenkla och sänka sina kostnader. Inom arbetskläder arbetar vi med marknadens starkaste varumärken såsom Helly Hansen, Fristads, Jobman, Blåkläder, Craft och New Wave m.fl.


Är dina arbetskläder snyggt profilerade?

Förutom att vi lagerhåller ett brett sortiment av arbetskläder i våra butiker, hjälper vi många av våra kunder med sin profilering. Med egna tryckpressar och brodyrmaskin i huset kan vi vara både snabba, prisvärda och flexibla när det kommer till tryckning och brodyr.
Vi hjälper dig att komma igång med din profilering, från första korrektur till färdig tryckmanual efter dina önskemål. Vill du ha hjälp med att komma igång? Kontakta Linda eller Veronica.


Kampanj på Helly Hansens serie Chelsea Evolution!


5 snabba med Patrik Bryggman, säljare Helly Hansen

Vilka är Helly Hansen?
Helly Hansen är ett av Nordens ledande leverantörer av arbetskläder och skor. Vi lägger stort fokus på kvalite, funktion, passform och design.

Vad är det bästa i samarbetet med Maskin & Verktyg?
Vi har ett mycket starkt samarbete med Maskin & Verktyg som alltid strävar efter att ge sina kunder service i toppklass! Vi på Helly Hansen har produkter av hög kvalité som i kombination med innovativ produktutveckling stämmer bra överrens med Maskin & Verktygs arbetssätt.

Om du bara får välja en, vad skulle du säga är er mest spännande nyhet för tillfället?
Jag måste nog ändå säga två. Man får inte glömma att vi även är väldigt starka på skor! Så på skor säger jag nu inför våren våran nya sandal, Chelsea Evo Boa 78236. På klädsidan har vi våran nya Lifaloft jacka, ett helt nytt foder som passar i väldigt många miljöer.

Finns det något som ni tror att inte så många av våra kunder känner till om Helly Hansen?
Framför allt att vi är en stor leverantör av arbetskläder och skor, det är många som förknippar Helly Hansen med sport.

Varför ska våra kunder välja Helly Hansen?
Vi kan kort beskriva det med några nyckelord. Kvalité, funktion, passform, design och kostnadseffektivitet.

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng